logotyp
kundlogin

 

Om Carporten.se


Carporten.se startade år 2003 efter flera år i bygg- och husbranschen.

Syftet med uppstarten av Carporten.se var leveranser av carportar och garage med ett lågt pris och med en hög kvalitet på den Svenska marknaden.

Carporten.se låga priser har framkommit genom bl.a. en slimmad organisation och att försäljningsdelen till stor del lagts över på Internet, utan för den delen minska på kvalitén.

Målsättningen för Carporten.se är att vara det absolut mest prisvärda alternativet för dig som funderar på att bygga en Carport, Garage, Friggebod eller Attefallshus.

Carporten.se jobbar efter idén att din Carport / ditt Garage / ditt Attefallshus / din Friggebod ska bli verklighet så snabbt och enkelt som möjligt utan att påverka priset eller kvalitén.

Carporten.se har sitt bolagssäte i Kalmar och verkar härifrån, medan våra kunder återfinns över hela Sverige.

inbetween

Det här får du om du väljer en carport från Carporten.se :

En beställning från Carporten.se innehållar en komplett materialleveranser, d.v.s. i leveransen återfinns ALLT du behöver för att bygga ihop den produkt du beställt av oss - ända till sista spiken.

  • En leverans som är upplagd för självbygge, vilket förenklar och förkortar byggtiden. Alla komponenter kan hanteras med mankraft utan något behov av lyftkranar.
  • En leverans direkt till din angivna adress - från söder om Malmö ända upp till Sundsvall (däröver och utanför fastlandet emot ett frakttillägg).
I priset inkluderas moms, frakt samt avlastning och därtill bygglovshandling (ritning på produkten) och anvisning för grundläggningen samt om hjälp behövs med inritning på situationsplanen.

Vår förhoppning är att ni ska vara fullkomligt nöjda med ert val av Carporten.se.


Vid eventuella frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss!!